Homemade Mozzarella cheese
Homemade Mozzarella cheese

press to zoom
Private Catering
Private Catering

press to zoom
Homemade Burrata
Homemade Burrata

press to zoom
Homemade Mozzarella cheese
Homemade Mozzarella cheese

press to zoom
1/8

At Thunder Road restaurant you will witness how the Mozzarella is made. Chef Francesco will showcase his passion for Mozzarella and make it in front of you !

Contact us to book Mozzarella Live Show at the restaurant:

Having a Private Event ? 

Delight your guests with Mozzarella Live Making show at the comfort of your home!

Contact us to book your private Catering:

Mozzarella is undoubtedly the queen of Italian cuisine.

At Thunder Road Pizza & Grill we handcraft fresh Mozzarella, Burrata, Stracciatella, Scamorza cheeses to delight our guests.

Try today our homemade Burrata salad or Focaccia Stracciatella!

We also made it available in our Thunder Road Market for you to take it home!

 

Buon Appetito!

Homemade Mozzarella cheese

Try out today 
our Homemade 

Burrata 

Homemade Burrata cheese
Homemade Burrata cheese

press to zoom
Thunder Road Market - Fresh Mozzarella
Thunder Road Market - Fresh Mozzarella

press to zoom
Homemade Burrata cheese
Homemade Burrata cheese

press to zoom
Homemade Burrata cheese
Homemade Burrata cheese

press to zoom
1/6

Legend has it that Mozzarella was first made when cheese curds accidentally fell into a pail of hot water in a cheese factory near Naples.

The Neapolitan cheese craftsmen started making Mozzarella cheese from the rich milk of Water Buffalo. Because it was not made from pasteurized milk and there was no refrigeration the cheese had a very short shelf-life and seldom left the southern region of Naples where it was created.

As the cheese technology, refrigeration and transportation systems developed the cheese spread to other regions of Italy. To this day, it is widely known that the best and most highly prized handcrafted buffalo mozzarella is still found south of Naples near Lettere, Battipaglia and Caserta.

مع تدفق النسيم الدافئ من خليج نابولي إلى مطبخهما الريفي في ليتر ، عمل جينارو رومانو وزوجته آنا بجد مع الحليب الخالي من الدسم لإنشاء "Caseificio Romano" - منزل الجبن. كان هذا في قلب عام 1925. كانت جبنة الموزاريلا مصنوعة تقليديًا من حليب الجاموس ، وقد قدم جينارو في مصنعه مزيجًا من حليب البقر كامل الدسم لإنتاج "Fior di Latte". تم بيع وتوزيع جبنة الموزاريلا هذه من أصولها المتواضعة في ليتر في جميع أنحاء نابولي ، من ساليرنو إلى المنحدرات الصخرية في روما.

في عام 1961 ، تغيرت ملكية مصنع Caseificio ، وانتقلت إلى ابن Gennaro ، Vittorio. احتفظ بالاسم الأصلي للمصنع وزاد الإنتاج. أصبح مصنع الجبن المدار عائليًا معروفًا داخل إيطاليا بسبب الجاموس الأصيل المصنوع يدويًا Mozzarella و Fior di Latte.  

حتى الآن Caseificio هي مزرعة أجبان مدارة عائليًا. واليوم ، يواصل فرانشيسكو رومانو ، ابن فيتوريو ، الشيف ذو السمعة الطيبة ، تقليد فن الجبن ويحافظ على جميع العمليات في المصنع ، من الإنشاء ، إلى الإنتاج ، إلى بيع أجبان Caseificio المصنوعة يدويًا.

Homemade Mozzarella cheese

Homemade 

Burrata 

In 2015 Francesco Romano, the corporate executive chef of Thunder Road Group, brought the Caseificio cheese technology to Thunder Road Pizza & Grill restaurant menu.

Through the experience of the best Italian cheese craftsmen -  the Romano family - we are bringing to your table an incomparable combination of real taste and fresh, healthy Mozzarella.

Thunder Road Pizza & Grill Ras Al Khaimah is the only restaurant that serves homemade Mozzarella cheese made right at your table!

Thunder Road restaurant RAK, UAQ

 فيتوريو رومانو

Order now our freshly homemade Mozzarella or Burrata cheese! 

We deliver within Ras Al Khaimah.